New Restaurant and Cafeteria on the Torre Littoria

The project is designed as highly theatrical space, open on all sides to view Turin panorama at the top of Torre Littoria, located in Piazza Castello, the hearth of Turin.
In the cafeteria the wall light goes from the upper to the lower level providing continuity between the two environments.
The coffee shop is seen as an ‘happening’ area, a flexible space, suitable for events where the seating and tables are arranged in a way to facilitate the ability of moving, talking, having a view at the outside.

alessiostudio is Main Architect for Interior Design and Multimedia, and Consultant for the Architectural Design by Benedetto Camerana.

Project
Interior Design
Site
Torre Littoria, Turin - Italy
  • Chronology
  • Competition
    Winner group
Main Architect for Interior Design and Multimedia
alessiostudio
Consultant for the Architectural Design by Benedetto Camerana.
alessiostudio